Valetudo Dubrovnik - Naslovna

Valetudo Dubrovnik

lucijan | 19.05.2012. u 10:30h

Valetudo – Lunatico del mare Adriatico na INmusic festivalu

"Energija juga je lijek za neuroze postkomunističkog ludila! – kratka je i snažna poruka Dubrovčana.

Valetudo je još 2007. nastupio na INmusic Festivalu, a nakon prošlogodišnjeg nastupa na Mars Festivalu kao predgrupa 30 Seconds To Mars, objavljuju svoj drugi album Samo jednom se ljubi sve je ostalo majka u izdanju Dallas Recordsa. Iste godine dobivaju i glavnu nagradu žirija za najbolju skladbu na festivalu Za Lastovo sve bi da.

Valetudovci su aktivni članovi Udruge mladih Orlando. Njihov južnjački temperament sigurno će vas opčiniti, a Valetudov Lunatico del Mare Adriatico donijeti slatke mirise mora na ovogodišnji INmusic Festival."

INmusic festival,
16. svibnja, 2012.

lucijan | 20.08.2011. u 16:09h

Valetudo na Starigrad Paklenica Film Festivalu (SPFF)

Starigrad Paklenica Film Festival (SPFF), održao se u Starigradu na atraktivnim lokacijama NP Paklenica od 8. do 14. kolovoza, a uz prikazivanje brojnih premijera svjetskih glazbenih dokumentaraca.
Bogat glazbeni program počeo je s T.B.F.-om, a nastavljao se s KJHCB, Flyer, Disidentima i Valetudom te završio s Arsenom i Matijom Dedićem.

Lucijan | 01.08.2011. u 17:43h

Valetudu nagrada stručnog žirija za pjesmu Luigi na festivalu novih skladbi 'Za Lastovo sve bi da'.

Odlazak na Lastovo (Čitaj borba kako se dokopati Lastova) nije najavljivao ono što nas tamo čeka. Poprilična kilometraža s 3 auta, 2 trajekta i jedan katamaran.... a još uvijek u našoj županiji.
...Potpuno nevažno!
Uza sve naj što smo tamo doživjeli, na Lastovu je pala i prva nagrada za Valetudovo djelovanje. Kameno-metalna skulptura imenom UUVVVOOOOO (inspirirana usklikom oduševljenja i radosti koji odzvanja za vrijeme Lastovskog poklada), vidi se na slici, drži je razdragani Boni :), samo je točka na i nezaboravnog boravka na prvom (natjecateljskom) dijelu festivala Lastovo otok glazbe. Bio je tu popriličan broj izvođača koji se natjecao u raznim kategorijama ali je na kraju sve to bilo nevažno osim biti i družiti se na Lastovu u tom trenutku.  više +

lucijan | 01.07.2011. u 15:25h

Premijera singla Tintoretto službeno najavljuje izlazak drugog albuma SAMO JEDNOM SE LJUBI SVE JE OSTALO MAJKA

Konačno je izašao i naš drugi album Samo jednom se ljubi sve je ostalo majka.
Potrajalo je to, tražili smo se i konačno našli. Snimljen skoro u potpunosti u prostoru Udruge mladih Orlando gdje i stvaramo.
Nećemo puno filozofirati oko albuma a za sve vas koji žele album poslušati ne tražite dalje, to možete napraviti i ovdje, samo kliknite na AUDIO i poslušajte album u cijelosti. Bez cenzure i u odličnoj mp3 kvaliteti!
Hvala svima koji su nam pomogli u našem stvaranju!

VALETUDO

lucijan | 10.06.2011. u 15:49h

Valetudo predgupa 30 seconds to Mars na Mars festivalu

"U petak, 03.06.2011. žiri Mars festivala, između mnogo prijavljenih bendova, u prostorijama kluba Jabuke, odabrao je predgrupu bendu 30 seconds to Mars.

Više od tisuće glasova publike odlučilo je tko će od deset ponuđenih bendova dobiti priliku natjecati se za svirku na glavnoj pozornici Mars festivala u Zagrebu. Od njih deset samo je pet finalista - Project Mof, Tix, Valetudo, Ignor, Killed a fox nastupilo u prepunoj Jabuci i oduševillo publiku, a žiri je posebno dojmio jedan bend i to bend iz Dubrovnika - Valetudo."

Hvala svima koji ste nam dali glas!

MAIN STAGE:
21:20 - 22:50 30 SECONDS TO MARS
19:50 - 20:50 DREDG
18:45 - 19:30 VATRA
18:00 - 18:30 VALETUDO

Vrh